Hlavní obsah

Kouč fotbalové Slavie Jarolím je v hledáčku Hamburku

PRAHA/HAMBURK

Jedním z adeptů na post trenéra bundesligového HSV Hamburk pro příští sezónu je i kouč Slavie Praha Karel Jarolím. Současný trenér třetího týmu nejvyšší fotbalové soutěže v Německu Huub Stevens z Nizozemska se po sezóně vrátí do své vlasti, kde převezme PSV Eindhoven, a Jarolímovo jméno se objevilo podle deníku Bild na seznamu jeho možných nástupců.

Foto: SK Slavia Praha

Kouč Slavie Karel Jarolím by mohl usednout na lavičku Hamburku.

Článek

Vedení Hamburku mělo eminentní zájem Stevense u týmu udržet i nadále, ale ten z rodinných důvodů končí. Nejvážnějším kandidátem na uvolněné místo je podle německých médií bývalý kouč Bielefeldu Thomas von Heesen, ale v hledáčku je i otec českého reprezentanta Davida Jarolíma, který v dresu Hamburku patří k nejlépe hodnoceným hráčům celé bundesligy.

"I když mi David něco takového říkal, z vedení klubu mě neoslovil nikdo. Takové informace vnímám jedním uchem a druhým je zase pouštím. Soustřeďuji se na práci ve Slavii, kde jsem nadmíru spokojený," řekl Karel Jarolím.

Osmadvacetiletý David Jarolím Bildu řekl, že si příliš nedovede představit, že by jej trénoval vlastní otec. "Kouč je to dobrý, ale já bych to pod jeho vedením neměl jednoduché," řekl mladší syn českého trenéra. Dodal nicméně, že Karel Jarolím je Stevensovi svým přístupem velmi podobný. Oba jsou podle českého záložníka autoritativní typy, které vyžadují po hráčích disciplínu a dokonalou fyzickou připravenost.

Reklama

Související témata: