Hlavní obsah

Obránce Sagnol překvapil vedení Bayernu žádostí o přestup

BERLÍN

Francouzský obránce Willy Sagnol překvapil vedení Bayernu Mnichov žádostí o přestup. Třicetiletý fotbalista se přitom teprve nedávno vrátil do hry po sedmiměsíční pauze zaviněné zraněním kolena. Sagnol hraje v Německu od roku 2000, kdy do Mnichova přišel z Monaka. V dresu Bayernu nastoupil k 175 ligovým zápasům.

Článek

"Před několika týdny jsem řekl vedení, aby mě v zimním přestupním období pustilo pryč," řekl Sagnol německé televizní stanici ZDF. Francouzský reprezentant, který před rokem prodloužil s bavorským klubem smlouvu do roku 2010, odmítl prozradit důvody odchodu z Bayernu s tím, že v nejbližších týdnech prý vyjdou najevo.

Podle brankáře a kapitána mnichovského klubu Olivera Kahna je za žádostí o transfer uražená Sagnolova pýcha. Uzdravený obránce totiž zatím odehrál dva zápasy za rezervní tým a chyběl v sestavě Bayernu v sobotním bundesligovém duelu s Wolfsburgem. "Nevím, co mu to vlezlo do hlavy, ale jedno vím jistě: člověk by se neměl zbláznit ani po tak dlouhém zranění," prohlásil Kahn.

Reklama

Související témata: