Hlavní obsah

Frankfurt chce Fenina, ale bojí se, že proti Juventusu nemá šanci

FRANKFURT NAD MOHANEM

Vedení bundesligového Eintrachtu Frankfurt potvrdilo, že má eminentní zájem o českého fotbalového útočníka Martina Fenina. Zároveň se však Němci obávají, že pokud je ve hře o získání dvacetiletého talentu i Juventus Turín, nemají proti italskému velkoklubu šanci.

Článek

Podle agentury DPA je pro Eintracht teplický Fenin vysněnou zimní posilou, jež by měla nahradit Alberta Streita odcházejícího do Schalke. "Jsme v kontaktu s Feninem a jednáme i s klubem. On k nám chce, ale zatím nemáme žádné náznaky, že to vyjde," uvedl ve čtvrtek předseda představenstva klubu Heribert Bruchhagen.

Eintracht se o hvězdu vicemistrů světa do dvaceti let zajímal spolu s bundesligovým konkurentem Werderem Brémy už v létě. Brémy ovšem nechtěly za čtyřnásobného českého reprezentanta zaplatit Teplicím odstupné 4,7 miliónu eur (přes 100 miliónů korun).

Nyní se podle spekulací do hry o Fenina vložil i Juventus Turín, kde už hrají Češi Pavel Nedvěd a Zdeněk Grygera. "Pokud ho Juve bude opravdu chtít, pak nemámě žádnou šanci," uvedl Bruchhagen, jenž se ovšem domnívá, že turínský velkoklub vážný zájem o Fenina nemá.

Reklama