Hlavní obsah

Papadopulos byl u výhry Chotěbuzi v Duisburgu

Český útočník Michala Papadopulos byl u páteční výhry fotbalistů Chotěbuzi 1:0 ve 27. kole německé bundesligy na hřišti Duisburgu. Hosté v záchranářském souboji díky gólu Skely už ze 4. minuty svému soupeři odskočili na rozdíl čtyř bodů a jsou v tabulce čtrnáctí.

Článek

Domácí zahájili utkání ofenzivně, Bodzek po necelé minutě protáhl Tremmela v brance Chotěbuzi. Hosté ale šli už ve 4. minutě do vedení. Sörensen nacentroval a předložil míč Skelovi, který hlavou v pádu skóroval.

V té době byl mimo hru domácí Ishiaku, který si v souboji vymknul kotník. S osmi góly nejlepšího domácího střelce musel už v 18. minutě nahradit mladíček Mölders. Nigerijský útočník si údajně přetrhl vazy v kotníku a čeká jej několikatýdenní nucená pauza.

Diváci ve zbytku první půle příliš ofenzivního fotbalu neviděli, hosté zodpovědně bránili vedení a Duisburgu se nedařilo soupeře překvapit. V 52. minutě přišel do hry český fotbalista Michal Papadopulos. V 69. minutě mohl zvýšit Sörensen, po jeho střele nohou skvěle vyrazil míč gólman Starke.

Naopak na druhé straně největší šanci Grličovi z přímého kopu vyrazil Tremmel, za okamžik překvapený Mölders nedokázal usměrnit centr do hostující branky.

Duisburg nepotvrdil překvapivou výhru z Brém v minulém kole. Chotěbuz si připsala první výhru na hřišti soupeře v sezóně, zvítězila ve třetím z posledních čtyř duelů. Svému soupeři, který je na sestupové 16. příčce, navíc odskočila na rozdíl čtyř bodů.

Německo - 27. kolo:
Duisburg - Chotěbuz 0:1 (4. Skela).

Reklama

Související témata: