Hlavní obsah

Bayern deklasoval pěti góly Dortmund a míří za titulem

MNICHOV

Výborný vstup do zápasu vynesl fotbalistům Bayernu Mnichov v 28. kole německé ligy jasnou výhru 5:0 nad Dortmundem. Domácí v neděli vedli již po 22 minutách 4:0 a po zbytek zápasu svůj náskok jen udržovali. V čele tabulky uhájili desetibodový náskok před Brémami a šest kol před koncem soutěže míří za titulem.

Článek

Na Bayernu dnes nebyl vůbec znát těžký čtvrteční boj s Getafe o postup do semifinále Poháru UEFA a jeho hráči Dortmund od úvodních minut dostali pod tlak. Již po 150 vteřinách přišla první trefa, o kterou se zasloužil Podolski. Za pět minut zvýšil Zé Roberto a pak dvěma góly v rozmezí čtyř minut rozhodl Toni. Na svém kontě má již 18 tref a vede tabulku střelců

Fotbalisté Leverkusenu doma zdolali obhájce titulu Stuttgart 3:0. Dvěma góly se o to postaral německý reprezentační záložník Rolfes. Leverkusen se dostal na čtvrté místo v tabulce před Hamburk a stále má šanci bojovat o Ligu mistrů. Na třetí Schalke ztrácí jediný bod.

Německo - 28. kolo
Bayern Mnichov - Dortmund 5:0 (18. a 22. Toni, 3. Podolski, 8. Zé Roberto, 67. Ottl), Leverkusen - Stuttgart 3:0 (41. a 70. Rolfes, 45.+1 Kiessling).

Reklama

Související témata: