Hlavní obsah

VIDEO: Bayern rozčílilo zboření Allianz Areny v reklamním spotu

MNICHOV/PRAHA

Nelibě nese vedení fotbalového Bayernu Mnichov reklamní spot na nový film režiséra Scotta Derricksona Den, kdy se zastavila Země (v originále The Day the Earth Stood Still). V něm totiž je zničena Allianz Arena, domácí stadión bavorského velkoklubu.

Článek

Filmový trhák v hlavní roli s Keanu Reevesem je o střetu civilizací a lidstvo je ta méně vyspělá. V reklamním spotu vystupuje moderátor německé televizní stanice DSF Frank Buschmann, který „živě“ vstupuje do vysílání s informací o zničení Allianz Areny.

Vyspělé digitální efekty působivě předvedou zničení domácího stánku Bayernu a Buschmann se dává na úprk. Věc má jeden háček. Vlastník Allianz Areny - Bayern - nemá o upoutávce nejmenšího tušení.

„Nikdo nás neinformoval, natož požádal o svolení. A není v našem zájmu, aby byla aréna takto zobrazována,“ cituje deník Bild tiskového mluvčího bavorského velkoklubu Markuse Hörwicka, podle nějž Bayern přemýšlí, jak na situaci zareaguje.

Bayern Mnichov se po slabším startu sezóny zvedl a v bundeslize je o skóre na druhém místě za překvapivým lídrem z Hoffenheimu. V Lize mistrů bavorský klub ve středu vyhrál v Lyonu 3:2 a do jarních bojů prestiží soutěže postoupil bez porážky z prvního místa skupiny F.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články