Hlavní obsah

Ex-teplický kanonýr Džeko: Arsenal? Děkuji, nechci

PRAHA

Patriot jak se patří. Bývalý fotbalový útočník severočeských Teplic Edin Džeko potvrdil, že chce i nadále zůstat v německém bundesligovém Wolfsburgu, ačkoliv se v minulém týdnu spojovalo jeho jméno s případným odchodem do londýnského Arsenalu. „Jsem připraven ve Wolsfburgu prodloužit smlouvu,“ řekl pro německý magazín Kicker Džeko.

Článek

Dvaadvacetiletý bosenský reprezentant v tomto ročníku již třináctkrát překonal soupeřova brankáře a v současném působišti, v aktuálně třetím týmu německé nejvyšší soutěže, má Džeko smlouvu až do roku 2011.

Talentovaný Bosňan, který v sezóně 2006/07 odehrál v teplickém dresu třiačtyřicet zápasů a vstřelil šestnáct gólů, pojí svou budoucnost stále jen s německým Wolfsburgem. Rychle tak vnesl jasno do spekulací ohledně možného odchodu do týmu Arséna Wengera.

„Jsem připraven ve Wolsfburgu prodloužit smlouvu,“ řekl pro německý magazín Kicker Džeko. „A jsem si jistý, že VfL je pro mě číslo jedna,“ dodal obávaný kanonýr. Džeko upoutal pozornost Arsenalu právě pro svou schopnost skórovat téměř z jakékoliv pozice, přestože už francouzský trenér Wenger může pomalu naplno počítat s uzdraveným Eduardem.

Reklama