Hlavní obsah

Fenin si po návratu do Frankfurtu zlomil žebro

FRANKFURT

Českého fotbalistu Martina Fenina zřejmě čeká ve Frankfurtu delší herní pauza. Jednadvacetiletý útočník se po návratu z reprezentační akce do Německa zranil a podle deníku Bild má zlomené deváté žebro.

Článek

Fenin kvůli zranění nedokončil páteční trénink a po večeři opustil hotel, kde se Frankfurt připravoval na dnešní ligový zápas proti Chotěbuzi.

Bývalý teplický hráč měl prý potíže se zády už při kvalifikačních zápasech ve Slovinsku (0:0) a proti Slovensku (1:2), v nichž se dostal na trávník na poslední minuty. "Ale myslel jsem, že to není nic vážného," citoval Bild Fenina, jenž byl po prohraném utkání 1:2 se Slovenskem vyfocen s několika reprezentačními spoluhráči při popíjení v Praze.

Fenin tak nejspíš v nejbližších zápasech nebude mít šanci rozšířit svou sbírku pěti gólů v sezoně, leda že by pro něj Eintracht zajistil speciální karbonový kryt hrudníku. Ten pomohl před rokem obránci Schalke Mladenu Krstajičovi, aby hrál navzdory zlomenému žebru.

Český vicemistr světa do 20 let byl dosud posledním elitním útočníkem Frankfurtu bez zdravotních problémů. Místo něj bude muset po pětitýdenní pauze naskočit Nikos Liberopulos.

Reklama