Hlavní obsah

Galásek se zatím nerozhodl, s Norimberkem v kontaktu není

Budoucnost bývalého fotbalového reprezentanta Tomáše Galáska zatím nadále není jasná. Šestatřicetiletý defenzivní záložník, který po této sezóně skončil v Borusii Mönchengladbach, nevyloučil pokračování v kariéře ani odchod z vrcholového fotbalu.

Článek

"Myslím si, že je dost času. Přestupní termín začíná až v červenci, já se nikam nehoním," řekl dnes ČTK Galásek, který po prosincovém přestupu z Ostravy přispěl k záchraně Mönchengladbachu v bundeslize.

Štítový středopolař má jasno pouze v tom, že už nechce dojíždět daleko ze svého norimberského bydliště. Hypoteticky se nabízí návrat do místního klubu, který si v baráži proti Chotěbuzi po roce znovu zajistil účast v nejvyšší soutěži.

"V žádném kontaktu nejsme. Ale říkám, že je dost času na uvažování. Všichni ví, že jsem volný, uvidíme, jak se to vyvine. Já vím, že kdybych měl ještě hrát, už bych nechtěl dojíždět daleko," uvedl Galásek.

Z Norimberku před rokem ostravský odchovanec odešel. Klub spadl do druhé ligy a Galásek měl ve smlouvě klauzuli, že v takovém případě je volný. Půl roku působil v Baníku, v zimě se však vrátil do Německa.

Reklama

Související témata: