Hlavní obsah

Hamburk jen remizoval s nováčkem z Freiburgu, i kvůli Rozehnalovi

FREIBURG

Fotbalisté Hamburku vstoupili do nového ročníku německé ligy remízou 1:1 na hřišti nováčka Freiburgu. Byli u toho oba čeští reprezentanti David Jarolím i David Rozehnal, který nastoupil na závěrečnou půlhodinu, ale měl podíl na vyrovnávacím gólu domácích. Na straně domácích pak odehrál celý zápas Pavel Krmaš, Filip Trojan kvůli zranění nenastoupil.

Článek

Hamburk měl razantní vstup do zápasu, z čehož již po třech minutách těžil Jonathan Pitroipa, který po rohu otevřel skóre. Hamburk si poté náskok bezpečně hlídal. Po hodině hry musel kvůli zranění ze hry stoper Jerome Boateng a na jeho místo přišel Rozehnal. Bundeligovou premiéru si však zřejmě představoval lépe. O chvíli později totiž prohrál osobní souboj s Idrissouem, jehož přihrávku přetavil ve vyrovnávací gól Bechmann.

Druhé dnešní utkání přineslo dva zcela rozdílné poločasy. V prvním vládl hostující Mönchengladbach, který si na hřišti Bochumi vytvořil dokonce tříbrankový náskok, ovšem po změně stran ho prohospodařil a domácí zlepšeným výkonem vyrovnali na konečných 3:3.

Německá fotbalová liga - 1. kolo:
Bochum - Mönchengladbach 3:3 (51. a 52. Azaouagh, 63. Šesták - 19. Arango, 26. Colautti, 40. Brouwers), Freiburg - Hamburk 1:1 (65. Bechmann - 3. Pitroipa).

Reklama

Související témata: