Hlavní obsah

Drobného Hertha znovu prohrála, nestačila na Brémy

BERLÍN

Fotbalisté Herthy Berlín pokračují ve špatném vstupu do sezóny. Ve čtvrtém kole tentokrát doma podlehli Brémám 2:3 a připsali si již třetí ligovou porážku v sezóně. S třemi body jsou třetím nejhorším týmem dosavadního průběhu ligy a nic na tom nezměnil ani český brankář Jaroslav Drobný.

Článek

Drobný, který se v úvodu sezóny zatím nemůže příliš spolehnout na svou obranu, držel čisté konto téměř hodinu hry, než jej v 57. minutě obstřelil Özil. Poté nestačil ještě na střely Borowského a Nalda. Hertha sice dokázala dvakrát snížit, ale na pokus o vyrovnání již neměla čas.

Naopak se daří Hamburku, který porazil Kolín nad Rýnem 3:1 a s třemi výhrami a jednou remízou se drží v čele tabulky. Dvěma góly se na výhře podílel útočník Guerrero, třetí branku přidal z penalty Trochowski. Za Hamburk odehráli celé utkání čeští reprezentanti David Rozehnal a David Jarolím, který se podílel na úvodním gólu.

Německá fotbalová liga - 4. kolo:
Hertha Berlín - Brémy 2:3 (77. Piszczek, 90. Ebert - 57. Özil, 74. Borowski, 83. Naldo), Hamburk - Kolín nad Rýnem 3:1 (19. a 66. Guerrero, 86. Trochowski z pen. - 76. Chihi).

Reklama

Související témata: