Hlavní obsah

Bayern porazil Norimberk 2:1 a potřetí za sebou v lize vyhrál

MNICHOV

Fotbalisté Bayernu Mnichov porazili v bavorském derby Norimberk na své půdě 2:1 a potřetí za sebou v lize zvítězili. Domácí poslal v 6. kole do vedení v 55. minutě chorvatský útočník Olič, za hosty snížil o dvacet minut později střídající forvard Choupo-Moting. Tři body zajistila svěřencům trenéra van Gaala přesná hlavička belgického stopera van Buytena z 82. minuty.

Foto: Gil Cohen Magen, Reuters

Radost fotbalistů Bayernu Mnichov

Článek

Stuttgartu se v úvodu domácí soutěže dál nedaří a tentokrát doma podlehl Kolínu nad Rýnem 0:2. Bronzový tým minulého ročníku už čtyři utkání čeká na výhru. Kolín se jí dočkal poprvé v sezoně.

Ani na třetí pokus nedokázali na domácím stadionu zvítězit fotbalisté Hannoveru, kteří tentokrát s Dortmundem remizovali 1:1. Úvodní branku vstřelil na konci úvodní části hostující turecký středopolař Sahin, domácí vyrovnali krátce po přestávce zásluhou útočníka Konana. Další branku nepřidal ani hannoverský Jiří Štajner, který odešel ze hřiště v 78. minutě.

Potřetí za sebou zvítězili i fotbalisté Hoffenheimu, kteří porazili Mönchengladbach na soupeřově hřišti vysoko 4:2 díky třem brankám v posledních pěti minutách.

Německá fotbalová liga - 6. kolo:
Bayern Mnichov - Norimberk 2:1 (55. Olič, 82. Van Buyten - 73. Choupo-Moting), Bochum - Mohuč 2:3 (7. Azaouagh, 45.+1 Klimowicz - 52. a 71. Schürrle, 45. Ivanschitz), Hannover - Dortmund 1:1 (48. Konan - 45. Sahin), Mönchengladbach - Hoffenheim 2:4 (10. Arango, 17. Colautti - 22. Salihovič, 86. Maicosuel, 89. Obasi, 90.+1 Ba), Stuttgart - Kolín nad Rýnem 0:2 (25. Freis, 89. Sanou).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články