Hlavní obsah

Fotbalista Šimůnek je stále zraněný, trápí ho třísla

Fotbalový obránce Jan Šimůnek může ještě nějakou dobu zapomenout na návrat do kádru Wolfsburgu. Dvaadvacetiletý zadák totiž už dva týdny bojuje s nataženým tříslem a jen čeká na moment, kdy se bude moci znovu poprat o důvěru trenéra Armina Veha. Šimůnka evidují německá média už přes dva týdny na seznamu absencí, s nimiž se musí německý mistr vypořádat. A nezmění se to zřejmě ani v nejbližší době.

Foto: Petr Horník, Právo

Jan Šimůnek na srazu fotbalové reprezentace

Článek

"Netrénuju s mančaftem. Dělám to, co můžu. Kolo, posilovnu, běhání. V podstatě jde všechno, jen při delších nákopech míče to dost bolí," citoval dnes Šimůnka server Aktuálně.cz. Třísla jej trápila už vloni, tehdy kvůli nim zmeškal tři týdny.

Český obránce se po nástupu nového trenéra Veha zase potýká s důvěrně známým problémem a nedokázal se usadit v základní sestavě. Když 23. srpna konečně dostal šanci, ze zápasu s Hamburkem jej Veh pro mizerný výkon stáhl už po 38 minutách.

"Se mnou se moc nebaví. Mluví jen s pár lidma. Magath byl jiný v tom, že ten se nebavil vůbec s nikým, takže jsem na tom byl stejně s ostatními," komentoval Šimůnek svou pozici u trenéra.

Reklama

Související témata: