Hlavní obsah

Útočník Toni: Větší šance je vyhrát v loterii, než že zůstanu v Bayernu

PRAHA

Jeho dny v útoku mnichovského Bayernu jsou sečteny. O tom je vytáhlý Ital Luca Toni přesvědčený. Dvaatřicetiletý forvard si vzal chvíli na rozmyšlenou, aby se vyjádřil ke komentáři mnichovského trenéra Louise Van Gaala, podle něhož nemá Toni v Bayernu budoucnost. „Je jasné, že Mnichov opustím,“ přiznal italský reprezentant.

Foto: Michaela Rehle, Reuters

Fotbalista Bayernu Mnichov Luca Toni

Článek

„Z Mnichova odejdu, to je jasné. Rozhodne se o tom do deseti dnů,“ je přesvědčený zkušený útočník bavorského velkoklubu. „Už mi tady moc šancí nezbývá,“ pokračoval Toni ve vyjádření pro deník Bild. „Je určitě větší šance vyhrát v loterii, než že bych já v Bayernu pokračoval,“ dodal.

Vedení aktuálně třetího celku německé bundesligy poslalo Toniho do rodné Itálie, aby se jako každý jiný hráč týmu zúčastnil vánočních oslav tamního fanclubu Bayernu Mnichov. Toni však vábení cesty dál na jih do rodné Modeny odolal, i když vidinu pokračování v Německu už nevidí.

Ještě poškádlit Van Gaala

„Rozhodně se nechystám jet nikam níž. Čeká mě ještě návrat do Mnichova, abych trenéra Van Gaala trochu poškádlil,“ řekl Toni v jižním Tirolsku, kde se ještě ukázal zhruba dvěma stovkám fandů mnichovského Bayernu.

„Určitě si sebou ponesu krásné vzpomínky. Hlavně z první sezóny, v níž jsem ve všech soutěžích nasázel devětatřicet gólů. Pod dřívějším manažerem Jürgenem Klinsmannem to ale začalo být těžší, to už je však teď minulost, konec,“ dodal Toni.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články