Hlavní obsah

Ribéry může být kvůli stykům s nezletilou prostitutkou obviněn

PAŘÍŽ

Francouzský fotbalista Franck Ribéry by podle agentury AFP mohl být obviněn kvůli svým stykům s nezletilou prostitutkou. Nejmenovaný zdroj ze státního zastupitelství agentuře řekl, že slavný záložník Bayernu Mnichov při výslechu na polici kontakty s dívkou z luxusního pařížského nevěstince přiznal. Nevěděl však prý, že v té době nebyla zletilá.

Článek

Kvůli stykům s mladou prostitutkou je podle AFP vyšetřován i další reprezentant Sidney Govou z Lyonu. V příštích týdnech by mohli být předvoláni k výslechu i další hráči národního týmu, který čeká za necelé dva měsíce mistrovství světa v JAR.

Ribéryho právní zástupkyně Sophie Bottaiová sice v neděli tvrdila, že fotbalista figuruje v kauze jen jako svědek, ale podle AFP mu hrozí obvinění. "Záleží na soudci Andrem Dandovi, jak se rozhodne," uvedl zdroj. Pokud by byl Ribéry, jenž je ženatý a má dvě děti, obviněn, hrozily by mu až tři roky vězení a pokuta do výše 45.000 eur (1,1 milionu korun).

Také kouč Bayernu Louis van Gaal dnes prohlásil, že Ribéry je v případu pouze svědek. "Neměli bychom se k tomu vyjadřovat, protože vyšetřování běží," uvedl nizozemský trenér. Celá záležitost ho prý nijak zvlášť netrápí. "Zajímá nás spíš Lyon," řekl směrem ke středečnímu semifinále Ligy mistrů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články