Hlavní obsah

Bayern vydřel výhru v nastavení, Mohuč nadále vyhrává

Úřadující mistr německé ligy Bayern Mnichov pokračoval v trápení i v pátém kole, přesto nakonec na hřišti fotbalistů Hoffenheimu vydřel důležité vítězství 2:1. To zařídil až v první minutě nastavení stoper Van Buyten. I tak má ale bavorský celek na kontě pouze osm bodů z patnácti možných.

Článek

Suverénovi minulé sezony úvod do nového ročníku nevyšel a i v Hoffenheimu se trápil, když už od 35. vteřiny prohrával po gólu Ibiševiče. Po hodině hry však srovnal Müller, který dorazil Ribéryho střelu, a v nastavení rozhodl Van Buyten.

To fotbalisté Mohuče nadále pokračují v překvapujících výkonech. Dnes vyhráli i pátý zápas sezony, když doma porazili Kolín nad Rýnem 2:0 brankami německého reprezentanta do 21 let Holtbyho. V minulé sezoně devátá Mohuč už deset ligových zápasů nenašla přemožitele, vede tabulku o čtyři body před Hoffenheimem a na Bayern má náskok sedmi bodů.

Německá fotbalová liga - 5. kolo:
Hannover - Brémy 4:1 (11. vlastní Fritz, 53. Konan, 79. Schulz, 90. Abdellaoue - 36. Frings z pen.), Hoffenheim - Bayern Mnichov 1:2 (1. Ibiševič - 63. Müller, 90.+1 Van Buyten), Mohuč - Kolín nad Rýnem 2:0 (72. a 90. Holtby).

Reklama

Související témata: