Hlavní obsah

Stuttgart pošesté prohrál a zůstává na chvostu bundesligy

STUTTGART

Fotbalisté Bayernu Mnichov podlehli 0:2 Dortmundu a po sedmi ligových kolech mají na kontě jen osm bodů. Dortmund naopak díky brankám Barriose a Sahina z druhé půle bodoval naplno pošesté v řadě a na druhém místě si drží odstup tří bodů na překvapivého lídra z Mohuče.

Článek

Bayernu se v domácí soutěži na rozdíl od Ligy mistrů vůbec nedaří: v předchozích pěti utkáních dokázal vyhrát jen jediné. I kvůli absenci zraněných Robbena a Ribéryho se znovu střelecky trápil a propadl se až na třináctou příčku v tabulce.

Leverkusen pokračuje v dobrém úvodu sezony, z jedenácti soutěžních utkání dosud odešel poražen pouze jednou. V sestavě s obráncem Michalem Kadlecem vybojoval třetí bundesligovou remízu v ročníku po divokém průběhu utkání s Brémami. Werder ve druhé půli napřed dokázal otočit stav na 2:1, branka Derdiyoka ale nakonec zpečetila výsledek 2:2.

Stuttgart sice po dvou zápasech vévodí své skupině Evropské ligy, v domácí soutěži si ale dnes připsal už šestou porážku. Po prohře 1:2 doma s Frankfurtem zůstává s pouhými třemi body poslední v tabulce.

Frankfurt, na jehož lavičce strávil celé utkání útočník Martin Fenin, se na jeho hřišti ujal vedení v osmnácté minutě díky brance útočníka Gekase, kterému míč posadil na hlavu z dlouhého autu spoluhráč Chris. Ten později týmu pomohl i střelecky, když zužitkoval rohový kop. Stuttgart v závěru i bez vyloučeného Delpierra několikrát nastřelil brankovou konstrukci a snížil po dorážce Pogrebňaka, vyrovnat však nedokázal.

Německá fotbalová liga - 7. kolo:
Stuttgart - Frankfurt 1:2 (85. Pogrebňak - 18. Gekas, 68. Chris), Dortmund - Bayern Mnichov 2:0 (51. Barrios, 60. Sahin), Leverkusen - Brémy 2:2 (16. Helmes, 78. Derdiyok - 53. Almeida, 62. Marin).

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články