Hlavní obsah

Bayern nevyhrál na hřišti posledního Mönchengladbachu

BERLÍN

Fotbalisté Bayernu Mnichov v 11. kole německé ligy pokračovali v tápání na hřištích soupeřů. Obhájce titulu dnes uhrál pouze remízu 3:3 na stadionu posledního Mönchengladbachu, když musel dvakrát dohánět náskok soupeře a bod mu zajistil až šest minut před koncem krajní obránce Lahm. Bayern tak venku v lize vyhrál zatím pouze v Hoffenheimu.

Článek

Mohuč jakoby po famózním vstupu do sezóny ztratila své kouzlo. Dnes propásla šanci dostat se na první místo tabulky, když prohrála 0:1 ve Freiburgu, a Dortmund se tak může v případě nedělní výhry v Hannoveru utrhnout do čtyřbodového náskoku.

Mohuč ztratila v této sezoně v lize poprvé body v cizím prostředí, navíc si připsala již čtvrtou porážku z posledních pěti soutěžních zápasů.

Z českých hráčů nastoupilo v dnešním programu v základní sestavě pouze hamburské duo Jaroslav Drobný a David Jarolím, který při výhře 2:1 nad Hoffenheimem dostal žlutou kartu. Drobný, letní posila z Herthy Berlín, tak ve svém čtvrtém soutěžním zápase v brance Hamburku vychytal první vítězství.

Útočník Frankfurtu Martin Fenin si zahrál pouze deset minut, na konci duelu s Wolfsburgem vystřídal spoluhráče Gekase, který dvěma zásahy přispěl k výhře 3:1.

Německá fotbalová liga - 11. kolo:
Hamburk - Hoffenheim 2:1 (45. Westermann, 83. Petrič - 6. Salihovič), Frankfurt - Wolfsburg 3:1 (10. a 55. z pen. Gekas, 38. Schwegler - 66. Dejagah), Norimberk - Kolín nad Rýnem 3:1 (11. Hegeler, 43. Gündogan, 90. Schieber - 17. Geromel), Freiburg - Mohuč 1:0 (64. Cissé), Mönchengladbach - Bayern Mnichov 3:3 (5. Herrmann, 56. Reus, 60. De Camargo - 11. Gomez, 40. Schweinsteiger, 84. Lahm).

Reklama

Související témata: