Hlavní obsah

O českého obránce Krmaše už německý Freiburg nestojí

BERLÍN

Český fotbalista Pavel Krmaš po sezóně v bundesligovém Freiburgu skončí. Aktuálně sedmý tým nejvyšší německé soutěže s jednatřicetiletým obráncem podle časopisu Kicker neplánuje prodloužit smlouvu.

Foto: Václav Jirsa, Právo

Pavel Krmaš

Článek

"Klub mi dal signál, že Pavlova smlouva nebude prodloužena," cituje sportovní magazín Dirka Pietroschinského, manažera bývalého hráče Teplic a pražské Sparty. "Už jednáme se dvěma nebo třemi kluby z druhé německé ligy, které daly najevo zájem," dodal Pietroschinsky.

S odchodem je prý smířen

Krmaš je podle Kickeru se svým odchodem smířen. "Zažil jsem tu skvělé časy a rád bych ještě nejméně dva roky v Německu hrál. Fyzicky se cítím znovu fit," prohlásil vytáhlý stoper, který se na počátku sezóny podrobil operaci lýtka a od té doby do hry nezasáhl.

Vedení Freiburgu, kterému Krmaš předloni pomohl k postupu z druhé bundesligy, konec spolupráce s českým hráčem odmítlo potvrdit. "Domnívat se, že zranění hráči jako Krmaš, Bechmann nebo Pouplin, kterým vyprší smlouvy, automaticky klub opustí, to je špatná interpretace. Dovedu si představit, že jeden nebo druhý nabídku dostane," reagoval trenér Robin Dutt. Na stoperský post nicméně Freiburg už v lednu přivedl novou posilu Bega Feratiho ze švýcarské Basileje.

Reklama

Související témata: