Hlavní obsah

VIDEO: Raúlův parádní dloubák ozdobil demolici Kolína. Trefu připravil Morávek

GELSENKIRCHEN

V Realu Madrid ho odepsali, ale fanoušky fotbalového Schalke 04 umí bavit parádně. Čtyřiatřicetiletý kanonýr Raúl González opět ukázal svojí extratřídu o víkendu ve druhém bundesligovém kole v duelu proti Kolínu nad Rýnem, který dostal od domácího celku výprask 5:1.

Foto: Martin Meissner, ČTK/AP

Raúl se blýskl parádním gólem.

Článek

Španělský střelec ozdobil demolici hostujícího celku parádním dloubáčkem přes bezmocného gólmana Rensinga. Skvělou trefou zvyšoval madridský rodák po hodině hry na 4:1. Jeden z nejhezčích momentů zápasu však nesl i českou stopu. Hvězdného Španěla totiž do ideální pozice vysunul bleskovou narážečkou Jan Morávek.

A taky si za to vysloužil od slavného spoluhráče náležitou pochvalu. „Políbil prsten, jako vždycky po gólu, pak přidal gesta k tribunám. A nakonec přiběhl za mnou. A pak za mnou běžel ještě při střídání. Je to paráda. Je obrovskou hvězdou, jsem šťastný, že vedle něj můžu trénovat a nastupovat,“ pochlubil se český reprezentant v rozhovoru pro deník Právo.

Hlavní hvězdou zápasu však byl Nizozemec Klaas-Jan Huntelaar, který nasázel hattrick. Schalke se tak díky vysoké výhře mohlo uklidnit a zapomenout na nešťastný vstup do ligové sezóny po vysoké porážce ve Stuttgartu.

Reklama

Související témata: