Hlavní obsah

Hamburk s Drobným a Jarolímem utrpěl debakl 0:5 na Bayernu

Fotbalový brankář Hamburku Jaroslav Drobný dostal ve 3. kole německé ligy od střelců Bayernu pět branek a se svými spoluhráči v Mnichově utržil debakl 0:5. Celé utkání odehrál v záloze HSV David Jarolím.

Foto: Reuters

Gólman Bayernu Mnichov Manuel Neuer se raduje z gólu svých spoluhráčů při kanonádě proti Hamburku.

Článek

Hamburku se nepovedl vstup do sezóny a po třetím utkání má na kontě jediný bod, Drobný ve třech duelech inkasoval už desetkrát.

Tříbrankový náskok bavorskému veklkoklubu zajistili už během prvního poločasu stoper Daniel van Buyten a křídelní záložníci Franck Ribéry s Arjenem Robbenem, po přestávce se premiérovým gólem v sezóně prosadil nejlepší střelec minulého ročníku Mario Gómez a střídající Ivica Olič.

Kadlec opět pomohl Leverkusenu 

Reprezentant Michal Kadlec znovu výrazně přispěl k vítězství Leverkusenu. Šestadvacetiletý krajní bek minulý týden jedinou brankou rozhodl utkání s Brémami, dnes ve Stuttgartu jeho dalekonosnou ránu proměnil dorážející útočník Stefan Kiessling ve vítězný zásah.

Mistrovský Dortmund si poradil s Norimberkem a před 78 tisíci diváky ho na svém Vestfálském stadionu porazil 2:0. V útoku hostů se tentokrát neprosadil Tomáš Pekhart, který skóroval v obou předchozích bundesligových duelech. Mezi střelce se zapsali Robert Lewandowski a Kevin Grosskreutz.

Stoper Pavel Krmaš odehrál celé utkání v dresu Freiburgu, který v Brémách prohrál 3:5. Hosté ještě v 84. minutě stačili vyrovnat na 3:3, ale hráči Werderu v úplném závěru zvrátili zápas ve svůj prospěch.

Německá fotbalová liga - 3. kolo:
Augsburg - Hoffenheim 0:2 (5. Babel, 75. Salihovič), Bayern Mnichov - Hamburk 5:0 (13. Van Buyten, 17. Ribéry, 34. Robben, 56. Gómez, 80. Olič), Brémy - Freiburg 5:3 (30. Fritz, 34. Pizarro, 65. Arnautovic, 87. Hunt z pen., 90.+3 Wesley - 7. a 48. Cissé, 84. Reisinger), Dortmund - Norimberk 2:0 (50. Lewandowski, 80. Grosskreutz), Stuttgart - Leverkusen 0:1 (28. Kiessling),

Reklama

Související témata: