Hlavní obsah

Bayern ztrácí po porážce nervy. Měl by dostat Oskara, spílá šéf simulujícímu soupeři

Sice bylo odehráno jen devět kol, ale i tak se zdálo, že rozjetý Bayern Mnichov budou soupeři v německé bundeslize v této sezóně jen těžko nahánět. Po desátém kole už to ale úplně neplatí. Nejenže bavorský klub nečekaně prohrál v Hannoveru 1:2, ale také ukázal, že i on je zranitelný. Po vyhecovaném zápase se navíc vedení klubu pustilo do slovní přestřelky přes média.

Foto: ČTK/AP

Jérome Boateng z Bayernu dostává červenou kartu v utkání v Hannoveru.

Článek

Bayern ztratil body poprvé od prvního kola a nyní vede německou soutěž už jen o tři body před mistrovským Dortmundem. Pronásledovatelé rázem vycítili šanci. Lídr soutěže navíc nepůsobil zdaleka tak suverénním dojmem jako v dřívějších zápasech.

Prezident Bayernu Uli Hoeness však rychle našel viníka nedělní porážky, kterým je podle něho hannoverský Sergio Pinto.

Ten po zákroku Rafinhy teatrálně spadl a několikrát se na zemi otočil. Incident vyvolal potyčku mezi oběma týmy, při níž Christian Schulz strčil Toniho Kroose, na což zareagoval Jerome Boateng a vysloužil si od rozhodčího červenou kartu.

„Pinto je ostudou fotbalu. Zničil celý zápas. Zajímalo by mě, jak vůbec může v klidu usnout. Svíjel se, jako by byl těžce zraněný a za dvě minuty normálně létal po hřišti. Pinto je herec, měl by si dojet do Los Angeles pro Oskara,“ zuřil Hoeness.

„Spím velmi dobře. Zkrátka to byl na mě faul a co se dělo potom, za to už nenesu žádnou zodpovědnost,“ vzkázal Pinto.  Boateng vyfasoval za červenou kartu ještě stop na dva zápasy.

Reklama

Související témata: