Hlavní obsah

Gólman Petr musí po testech v Brémách čekat na další vývoj

BRÉMY

Český fotbalový gólman Radek Petr stále živí možnost, že by si výhledově mohl zachytat bundesligu za Werder Brémy. Čtyřiadvacetiletý brankář a člen stříbrné reprezentace do dvaceti let z mistrovství světa v roce 2007 se však zatím po týdenních testech v německém celku vrátil zpátky do belgického Eupenu.

Foto: Thanassis Stavrakis, ČTK/AP

Radost fotbalistů Werderu Brémy

Článek

Bývalý ostravský brankář byl jedním z několika hráčů, které Brémy zkoušely v reprezentační přestávce. "Trénoval jsem s prvním týmem a pak i s koučem brankářů. Brémy na mě udělaly dojem. Zázemí v klubu je lepší než třeba v Parmě," uvedl Petr pro Opavský deník.

Český mládežnický reprezentant, kterému úspěch na šampionátu dvacítek otevřel dveře k angažmá v Itálii, zatím musí čekat, jak se vyvine situace kolem dvou kmenových gólmanů Werderu. "Oběma gólmanům Brém končí v zimě smlouva, pokud jeden z nich skončí, pak by existovala možnost, že by ukázali na mě," uvedl Petr.

I kdyby německé angažmá nevyšlo, opavský odchovanec by měl stále šanci zachytat si elitní soutěž. Petrův současný zaměstnavatel Eupen totiž vede tabulku druhé belgické ligy a chce postoupit. V Ostravě ani Parmě si Petr v nejvyšší soutěži nikdy nezachytal.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články