Hlavní obsah

Němečtí fotbalisté si ze soustředění odskočí vrtulníkem do Monaka na formuli 1

Tourrettes

Soustředění před mistrovstvím Evropy si němečtí fotbalisté zpestří návštěvou Velké ceny formule 1. Všichni hráči i celý realizační tým, kteří tráví tyto dny ve francouzském Tourrettes, se v neděli dopoledne přesunou vrtulníkem do nedalekého Monaka a večer už bude kompletní kádr znovu zpátky.

Foto: Ina Fassbender, Reuters

Němečtí fotbaloví reprezentanti (na snímku Miroslav Klose, Sven Bender, Julian Draxler and Benedikt Hoewedes) si ze soustředění ve francouzském Tourrettes odskočí v neděli do Monaka na formuli.

Článek

Němci dnes večer sehrají v Basileji přípravný zápas proti Švýcarům, v neděli si od fotbalu úplně odpočinou a budou v Monaku sledovat piloty formule 1. Fandit budou hlavně Michaelu Schumacherovi, jenž dnes vyhrál kvalifikaci, a také Niku Rosbergovi, německým jezdcům stáje Mercedes. Oba je na oplátku navštívili na přípravném kempu ve středu.

Vedení reprezentace výlet na formule pojalo také jako další šanci ke stmelení party a hlavně začlenění osmi fotbalistů Bayernu Mnichov, kteří podobně jako Petr Čech z Chelsea dorazili za ostatními po finále Ligy mistrů až později.

Reklama

Související témata: