Hlavní obsah

VIDEO: Obrovská hrubka Kadlece proti Liverpoolu! Soupeři namazal před prázdnou bránu

Liverpool

Na předsezónní generálku a anglickým Liverpoolem nebude fotbalista Michal Kadlec vzpomínat v nejlepším. Nejenže jeho Leverkusen slavnému týmu na Anfield Road podlehl 1:3, český levý obránce se pod konečný výsledek podepsal obří hrubkou před druhým inkasovaným gólem.

Kadlecova minela v zápase s Liverpoolem

 
Článek

Liverpool měl ve 29. minutě za stavu 1:0 kousek za hranicí velkého vápna přímý volný kop, který Downing rozehrál přihrávkou do vápna na Suáreze. Ten si však přihrávku nezpracoval nejlépe a k míči se dostal český reprezentační obránce v barvách Leverkusenu Michal Kadlec. Při snaze odehrát míč do bezpečí si ovšem počínal tak nešťastně, že jej namazal přímo k Lucasovi, který neměl sebemenší problém trefit odkrytou branku.

Do druhého poločasu už Kadlec kvůli rozložení sil nenastoupil, Leverkusen nakonec Liverpoolu podlehl 1:3. Sedmadvacetiletý zadák je nyní s Českou reprezentací na Ukrajině, kde ve stŕedu změří síly v přátelském utkání s domácím výběrem.

Pátému týmu loňské nejvyšší německé soutěže se v přípravě zatím příliš nedaří, ze sedmi zápasů vyhrál jen nad druholigovým Duisburgem a třetiligovým Offenbachem. Porážku musel kromě Liverpoolu skousnout i od belgického Gentu, italské Neapole nebo FSV Frankfurtu a Augsburgu.

Už tento víkend čeká svěřence kouče Samiho Hyypiäho utkání prvního kola německého poháru s Jenou, o týden později vstoupí do bundesligy zápasem na půdě Frankfurtu.

Reklama

Související témata: