Hlavní obsah

Hvězdy Schalke mají problém. Před vrcholem sezóny si užívaly v nočním klubu

Bukurešť/Gelsenkirchen

Trojice fotbalistů německého Schalke 04 má před sobotním bundesligovým šlágrem na půdě Dortmundu co vysvětlovat. Rumun Ciprian Marica a nizozemští útočníci Klaas-Jan Huntelaar s Ibrahimem Afellayem si po kvalifikačním utkání v Bukurešti užívali v jednom z nočních klubů. Pozval je tam sám průšvihář Adrian Mutu.

Foto: Ina Fassbenderová, Reuters

Jedním z hříšníků, kteří si měli v Bukurešti užívat, byl Ibrahim Afellay.

Článek

Nizozemci v rumunské metropoli zvítězili pohodlně 4:1, veškerá rivalita však zůstala na hřišti. Hned po zápase si hráči obou týmů vyrazili na párty do jednoho z bukurešťských nočních podniků. Trojici spoluhráčů ze Schalke pozval útočník Adrian Mutu, v současné době fotbalista Ajaccia, který měl v minulosti problémy s drogami i se svým chováním.

Celá čtveřice si měla užívat asi s dvacítkou žen, které za svou ochotu dostaly každá údajně 150 eur. „To nám slíbili, když s nimi půjdeme do klubu. Pokud by došlo k sexu, měli jsme slíbeno víc peněz. Nejvíce s dívkami odcházeli Mutu a Marica," řekla rumunské televizní stanici Kanal D jedna ze společnic.

To, že si část fotbalistů Schalke před sobotním derby s Dortmundem užívala, německý tým neřeší. „Hráči se vrátili zdraví a nezranění. Co se děje před, v průběhu a po mezinárodním utkání není naší záležitostí," uvedl manažer Schalke Horst Heldt.

Fotografové německého listu Bild však v Bukurešti nezachytili pouze trojici hráčů Schalke. Až do časných ranních hodin podnik navštívila také opora Manchesteru United Robin van Persie, nechyběl ani záložník AC Milán Nigel de Jong.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články