Hlavní obsah

VIDEO: Centr? Vůbec! Arangova nelítostná střela levačkou překvapila brankáře Hannoveru

Hannover

Zkušeností má na rozdávání a jeho levačka je v bundeslize skoro pověstná. V Německu dost možná patří mezi nejlepší exekutory přímých volných kopů. Venezuelan Juan Arango z Mönchengladbachu opět dokázal, jak je pro svůj tým důležitý. Poslední říjnový víkend zařídil Borussii tři body na hřišti Hannoveru a jeho trefa stála za to.

Juan Arango gól

 
Článek

Dvaatřicetiletý ofenzivní záložník je zvyklý z podobné vzdálenosti i úhlu nachytat brankáře. Arango již před lety střílel krásné góly v Jižní i Střední Americe, něco ze svého umění si však nechal i pro evropské fanoušky.

Naposledy se venezuelský fotbalista předvedl v bundesligovém utkání na půdě Hannoveru. Opora Mönchengladbachu si na hranici velkého vápna připravila míč a všichni čekali, že z velkého úhlu bude centrem hledat ve vápně své spoluhráče. Místo toho ale Arango překvapil brankáře Hannoveru Zielera střelou k jeho pravé tyči, za kterou se domácí jednička marně natahovala. Hosté získali tři body za vítězství 3:2 a v tabulce na devátém místě přeskočili domácí borce.

Reklama

Související témata: