Hlavní obsah

Kadlec se prý už dohodl s Frankfurtem, ale Sparta ho nechce pustit a šroubuje cenu

Praha

Reprezentační útočník Václav Kadlec se podle německého deníku Bild již dohodl na přestupu s bundesligovým Eintrachtem Franfurt. Sparta mu ale zatím svolení k odchodu nedala a snaží se za jednadvacetiletou fotbalovou hvězdu získat co nejvyšší odstupné.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Zklamaný útočník Sparty Václav Kadlec.

Článek

"Václav chce do Frankfurtu. Vidí tam dobré šance, jak by se mohl dál fotbalově rozvíjet," cituje Bild hráčova agenta Pavla Pasku. Kadlec má ve Spartě smlouvu ještě na příští sezónu. Podle deníku kluby jednají o částce okolo 2,3 miliónu eur (téměř 60 miliónů korun), podle dřívějších zpráv v německém tisku se ale Kadlecova cena na přestupovém trhu odhaduje mezi čtyřmi až pěti milióny eur (105 až 130 miliónů Kč).

Frankfurt má v současnosti v kádru jen jednoho klasického útočníka a nutně shání posily do ofenzívy. Vedle Kadlece má vyhlédnutého dánského obra Niclase Bendtnera, který se vrátil do Arsenalu z ročního hostování v Juventusu Turín. V londýnském klubu ale nechce vysedávat na lavičce a uvažuje o odchodu. Zájem o něj má v Evropě však vícero mužstev, mezi nimi i bundesligoví konkurenti Eintrachtu - Hamburk a Mönchengladbach.

Reklama

Související témata: