Hlavní obsah

Hvězdný Robben popřel, že by chtěl prchnout z Bayernu pod Eiffelovku

Mnichov/Praha

Nizozemský legionář ve službách mnichovského Bayernu Arjen Robben popřel spekulace, že by koketoval s přestupem do francouzského Paris Saint - Germain. S informací přišel respektovaný sportovní francouzský deník L´Equipe, podle něhož má devětadvacetiletá hvězda Bayernu namířeno pod Eiffelovku. Robben má přitom v Mnichově podepsanou smlouvu až do roku 2015.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňský záložník Milan Petržela (vlevo) a Arjen Robben z Bayernu během utkání základní skupiny Ligy mistrů

Článek

Arabští majitelé Paris SG chtějí k Ibrahimovicovi, Mottovi, Cavanimu a spol. zlanařit další hvězdu.  Momentálně si vyhlédli nizozemského snajpra Arjena Robbena, který přišel do Bayernu před čtyřmi lety z Realu Madrid a stal se klíčovým hráčem mnichovského týmu.

„Pro mě je vždy obrovskou ctí, když o mě projeví zájem velký klub, ale o zájmu Paris SG skutečně nic nevím. K žádnému kontaktu skutečně nedošlo." dementoval Robben všechny spekulace o zamýšleném odchodu do Paříže.

„Každý přece musí vědět, že se momentálně cítím v Bayernu velice dobře a nemám důvod kamkoli odcházet," prohlásil nizozemský legionář, který v uplynulé sezóně dopomohl bavorskému velkoklubu k zisku mistrovského titulu, triumfu v německém poháru a vítězství v Lize mistrů. V úvodu nové sezóny pak do sbírky triumfů přidal i Superpohár, neboť jeho mužstvo porazilo v pražském Edenu po penaltovém rozstřelu vítěze Evropské ligy Chelsea.

„Teď myslím a soustřeďuji se jen na fotbal a své výkony v Bayernu," citují německé internetové servery devětadvacetiletého Robbena.

Reklama