Hlavní obsah

Guardiola po výhře zuřil: Zrádce vynesl z kabiny taktické pokyny. Vyhodím ho!

Mnichov

I po vysoké výhře 3:0 nad největším bundesligovým rivalem z Dortmundu měl kouč Bayernu Mnichov Pep Guardiola důvod ke vzteku. Borussii porazil bavorský klub v bundeslize vůbec poprvé po třech letech, jenže jeden z jeho hráčů se teď nejspíš pořádně třese strachy. Trenéra totiž rozčílilo, že někdo vynesl z kabiny Bayernu detaily z taktické porady před sobotním šlágrem německému bulvárnímu listu Bild.

Foto: David W. Cerny, Reuters

Kouč Bayernu Josep Guardiola.

Článek

„Nezáleží na tom, kdo to byl, hlavy budou padat," cituje Bild rozzuřeného Guardiolu. „Ten, kdo to vynesl, už si pode mnou znovu nezahraje. Vyhodím ho!" řekl nekompromisně.

Bayern si může dál užívat famózní sezónu. V bundeslize ještě neprohrál a na čele tabulky má čtyřbodový náskok, v Lize mistrů si pak s velkým předstihem zajistil postup ze skupiny.

Jenže hněv vůči donašeči to nejspíš nijak neotupí. „Samozřejmě si na to nevezmeme NSA (americká bezpečnostní agentura, která mimo jiné odposlouchávala kancléřku Angelu Merkelovou). Tomu, kdo to udělal, ale radím, aby s tím urychleně přestal, jinak nebude mít vážný problém pouze s trenérem Guardiolou, ale s celým klubem," řekl televizi Sky Sports klubový šéf Karl-Heinz Rummenigge.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články