Hlavní obsah

Polák má stále problémy s kotníkem, otazník visí i nad přípravou

Wolfsburg

Fotbalista Jan Polák by kvůli zranění kotníku mohl přijít také o zimní přípravu Wolfsburgu. Momentálně odjel rehabilitovat do Česka a na začátku ledna se rozhodne, zda vyrazí s týmem na soustředění do Abú Zabí. Podle deníku Wolfsburger Allgemeinen Zeitung by mohl mít Polák v kotníku artrózu.

Foto: Milan Malíček, Právo

Jana Poláka (vlevo) trápí zranění.

Článek

Dvaatřicetiletý bývalý reprezentant nenastupoval za Wolfsburg už od konce listopadu. Podle oficiálního vyjádření klubu byl na vině zánět v kotníku. Zranění se však nelepší, a tak ve středu Polák odjel z Německa domů, kde ho čeká rehabilitace. Třetího ledna ho čeká vyšetření v Mnichově u specialisty Hanse-Wilhelma Müllera-Wohlfahrta, které rozhodne o tom, zda bude moci Polák na soustředění.

"Je to tak, ale nyní bych se k tomu nechtěl více vyjadřovat. Teď mám pauzu, musím se vyléčit a až to bude dobré, tak se uvidí," řekl Polák ČTK.

Domů za rodinou mohl přijet o několik dní dříve, zatímco jeho spoluhráče čeká ještě v neděli zápas s Mönchengladbachem. "Samozřejmě je příjemné, že jsem o pár dní dříve doma, ale určitě bych chtěl být raději zdravý. Nedá se nic dělat. Týmu teď nepomůžu a uvidíme na začátku roku," dodal záložník s 57 starty za národní tým.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články