Hlavní obsah

Stuttgart - Bayern 1:2Thiagův gól z voleje v nastavení přinesl Bayernu další vítězství

Stuttgart

Svým prvním gólem v německé lize ve třetí minutě nastavení zařídil španělský záložník Thiago fotbalistům Bayernu Mnichov vítězství na hřišti Stuttgartu 2:1. Obhájce titulu a suverénní lídr soutěže na půdě dvanáctého týmu tabulky prohrával, ale v závěru dohrávky 17. kola předvedl obrat. Bayern prodloužil svou rekordní sérii na 43 bundesligových zápasů bez porážky a před druhým Leverkusenem vede o 13 bodů.

Foto: Ina Fassbender, Reuters

Útočník Bayernu Mnichov Mario Götze (vlevo) se raduje se spoluhráči z gólu na hřišti Stuttgartu.

Článek

Stuttgart poslal do vedení ve 29. minutě Vedad Ibiševič svým desátým gólem v sezóně. Domácí pak těsný náskok dlouho úspěšně hájili a zdálo se, že by mohli ukončit neporazitelnost Bayernu v soutěži, která se datuje od 28. října 2012.

Mějte informace ze sportu vždy po ruce! Stáhněte si do telefonu aplikaci Sport.cz na Google Play a AppStore.

Vítěz Ligy mistrů postrádal zraněné Francka Ribéryho, Arjena Robbena a Bastiana Schweinsteigera. Kvůli špatným výkonům v tréninku chyběl v základní sestavě i kanonýr Mario Mandžukič, který se dostal do hry až v 59. minutě. O vyrovnání se zasloužil jiný střídající útočník Claudio Pizarro, který se trefil v 76. minutě hlavou po Thiagově trestném kopu.

Hlavní chvíle letní posily z Barcelony za 25 milionů eur přišla až v nastavení. Rafinha našel centrem Thiaga v pokutovém území a dvaadvacetiletý záložník parádní trefou z voleje poslal míč k tyči.

Německá fotbalová liga - 17. kolo:
Stuttgart - Bayern Mnichov 1:2 (29. Ibiševič - 76. Pizarro, 90.+3 Thiago)

Reklama

Související témata: