Hlavní obsah

OBRAZEM: Pilař je otcem. U porodu to bylo náročnější než při zápase, směje se záložník Freiburgu

Byla to pro něj nejkrásnější pomlázka v životě - na Velikonoční pondělí se fotbalovému záložníkovi Freiburgu Václavu Pilařovi narodil syn Jakub. „Je krásný, trošku menší. Prostě celý já,“ vtipkoval Pilař ve čtvrtek odpoledne krátce poté, co tříčlenná rodinka dorazila z místní porodnice do freiburského bytu.

Foto: Pavel Dosadil, Sport.cz

Václav Pilař se stal otcem.

Článek
Fotogalerie

Předchozí čtyři dny strávil po boku přítelkyně Kristýny v nemocnici, při porodu se z něj stal dokonce asistent. A pěkně se zapotil, neboť porod se poměrně protáhl. Všechny úkony spojené s rolí porodního pomocníka prý zvládl, své polovičce se snažil být maximální oporou.

„Rodili jsme šestnáct hodin, nebyla to vůbec legrace. Přiznávám, že to pro mě bylo daleko náročnější než zápas v bundeslize," culil se novopečený otec.

Mezi prvními gratulanty byli jeho dva čeští spoluhráči ve Freiburgu, reprezentační záložník Vladimír Darida a stoper Pavel Krmaš. „S klukama to určitě oslavíme. Ale až po sezóně," dodal Pilař.

V bundeslize má Freiburg nakročeno k záchraně, tudíž existuje možnost, že záložník si zde prodlouží hostování z Wolfsburgu, jehož je hráčem. „Ještě nevím, co bude dál. Rád bych tu ale s kluky zůstal dál," přeje si. Nyní má však jiné, příjemné starosti...

Reklama

Související témata: