Hlavní obsah

Zemřeš! Po faulu na Reuse dostává Bakalorz drsné výhrůžky

Paderborn

Sejmul kamaráda, ale zároveň protihráče. A teď čelí ostrým výpadům. Po faulu na reprezentanta Marca Reuse míří na fotbalistu Marvina Bakalorze i výhrůžky smrtí. Hráč bundesligového nováčka Paderbornu před deseti dny hvězdě Borussie Dortmund poranil pravý kotník a poslal ho na marodku. Sklidil za to kritiku veřejnosti i médií.

Foto: Ina Fassbender, Reuters

Marco Reus z Dortmundu utrpěl při utkání v Paderbornu zranění kotníku.

Článek
Fotogalerie

"Vyhrožují mi, není to nic příjemného, bolí to. Určitě bych to nikomu nepřál," uvedl pro Bild pětadvacetiletý záložník. Nadávky zaplnily také jeho účty na sociálních sítích. Na adresu bývalého hráče Dortmundu soptil i kouč Borussie Jürgen Klopp. "Ta událost je šílená," poznamenal pro německá média trenér, kterého navíc stále drtí fakt, že jeho tým je i po dalším zápase s Frankfurtem (0:2) v bundeslize poslední. A Reus mu hned tak nepomůže.

Hvězdný záložník kvůli problémům s druhým kotníkem přišel o mistrovství světa v Brazílii a tím i o zlatou medaili. Teď by se měl na trávník vrátit až během ledna.

Bakalorz se mu alespoň omluvil. "Nikdy bych Marcovi úmyslně neublížil, vždyť jsme bydleli během soustředění spolu na pokoji. Šel jsem po míči, špatně jsem to odhadl, je mi to moc líto," prohlásil.

Reklama

Související témata: