Hlavní obsah

Kadeřábka v Hoffenheimu nově povede zkušený kouč Stevens

Sinsheim
Aktualizováno

U fotbalistů Hoffenheimu skončil trenér Markus Gisdol. Předposlední celek německé bundesligy, kde působí i reprezentační obránce Pavel Kadeřábek, převezme zkušený Nizozemec Huub Stevens, který se dohodl na smlouvě do konce června příštího roku.

Foto: United Photos, Reuters

Pavla Kadeřábka povede v Hoffenheimu trenér Huub Stevens.

Článek

Osmý tým minulého ročníku zažívá mimořádně nepovedený vstup do sezóny. Z deseti ligových kol vyhrál Hoffenheim jen jednou, třikrát remizoval a šestkrát prohrál. Naposled v pátek doma podlehl 0:1 Hamburku. Kadeřábek poprvé v sezoně nenastoupil a zápas strávil na tribuně.

Šestačtyřicetiletý Gisdol vedl klub ze Sinsheimu od dubna 2013. "Byli jsme klidní a trpěliví a věřili Markusově práci, ale museli jsme jednat, protože tým nedokázal adekvátně prodat své kvality. Poslední kapkou byl neuspokojivý výkon v pátečním zápase s Hamburkem," uvedl na klubovém webu ředitel Hoffenheimu Alexander Rosen.

Jednašedesátiletý Stevens na jaře zachránil mezi elitou Stuttgart, v minulosti působil také na lavičce Schalke, Hamburku, Kolínu nad Rýnem, Herthy Berlín, PAOK Soluň, Salcburku nebo PSV Eindhoven.

"Okamžitě nás přesvědčil, že je ideálním řešením. Nejenže má zkušenosti s podobnými situacemi, ale také dokáže zvednout tým a správně ho inspirovat. To by mělo pomoci k brzkému návratu na vítěznou cestu," dodal Rosen.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články