Hlavní obsah

Stuttgart - Brémy 1:1Stuttgart po třech zápasech bodoval

Stuttgart

Fotbalisté Stuttgartu remizovali v německé lize s Brémami 1:1 a poprvé po třech kolech bodovali. Zůstávají však na předposledním 17. místě. Za Brémy odehrál celý zápas obránce Theodor Gebre Selassie, na druhé straně nedostali příležitost Adam Hloušek ani Jan Kliment.

Článek

Předchozí tři duely se Stuttgartu nepovedly: nezískal v nich ani bod a navíc v každém inkasoval čtyři branky. Proti Brémám, které se nacházejí těsně nad sestupovou hranicí, začali domácí aktivně a tlak zužitkovali v 33. minutě, když se po Kostičově přihrávce prosadil Rupp.

Po změně stran se hosté osmělili a více ohrožovali gólmana Tytoně. Jejich snaha vyústila ve vyrovnávací gól v 71. minutě, sedmou trefu v sezóně zaznamenal Ujah, který v létě do Brém přestoupil z Kolína nad Rýnem.

V druhém zápase zvítězil nováček Darmstadt v derby na hřišti Frankfurtu 1:0. Jediný gól dal po půlhodině hry Sulu. Posledních deset minut za poražený tým odehrál útočník Václav Kadlec. Darmstadt po pěti zápasech naplno bodoval, naopak Frankfurt prodloužil sérii bez výhry na pět duelů.

Německá fotbalová liga - 15. kolo:
Stuttgart - Brémy 1:1 (33. Rupp - 71. Ujah)
Eintracht Frankfurt - Darmstadt 0:1 (30. Sulu).

Reklama

Související témata: