Hlavní obsah

Auto hvězdy Bayernu narazilo do tramvaje. Ale já u nehody nebyl, tvrdí fotbalista

Ve chvíli, kdy se jeho kolegové z Bayernu rozcvičovali na poslední zápas ve skupině fotbalové Ligy mistrů v Záhřebu, zažil podle všeho horkou chvilku. Brazilec Douglas Costa se v Mnichově stal účastníkem nehody na sedadle spolujezdce, když měl řídit jeho bratranec Stefano. Bildu i dalším německým médiím to potvrdil mluvčí policie, sám záložník však na sítích uvedl, že u toho vůbec nebyl.

Foto: Profimedia.cz

Douglas Costa.

Článek

Jisté je, že ve středu večer se v okrajové části Mnichova střetlo Costovo klubem poskytnuté Audi Q7 s tramvají linky 25. Žádný alkohol se podle policie neprokázal. Žádné zranění neutrpěl nikdo z posádky vozu, ani nikdo desítky cestujících v tramvaji.

Škoda poté, co řidič osobního vozu přehlédl červenou, trefil tramvaj a pak se zastavil u sloupu, činila zhruba 7000 eur.

Costovi, za kterým Stefano dorazil do Evropy před pár dny, rozhodně nebyl zájem o incident příjemný. „Rád bych to upřesnil. Ve voze jsem nebyl. S bratrancem tam jela moje sestra, já byl doma," uvedl, snad aby uklidnil kouče Pepa Guardiolu a vedení klubu, že se náležitě věnoval léčbě a rehabilitaci zraněného stehna. Kvůli němu ostatně zůstal doma. Německé zdroje Costovu přítomnost na sedadle spolujezdce nijak nezpochybňují.

Guardiola využil v posledním utkání v základní skupině i některé hráče širšího kádru. I tak Bayern vyhrál 2:0.

Reklama

Související témata: