Hlavní obsah

Kadeřábek byl na mnichovském kolotoči, gólmana Dortmundu potupil padáček

Mnichov/Praha

Pořádně zamotanou hlavu musí mít po sobotě český fotbalista ve službách Hoffenheimu Pavel Kadeřábek. V bitvě s Bayernem ho roztančil Kingsley Coman, český bek skončil na kolenou a z akce navíc padl gól, po kterém bavorský klub odstartoval senzační obrat z 0:2 na 5:2. Daleko hůř ale dopadl gólman Dortmundu Roman Bürki, jehož ranou z dálky zostudil Nils Petersen z Freiburgu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Kadeřábek na kolotočiVideo: sntv

 
Článek

Hoffenheim sice bitvu na hřišti Bayernu skvěle rozjel a vedl už 2:0. Pak ale začalo mistrovské školení, u kterého asistoval i český bek. Hosté nakonec končili zápas hraný před 75 tisíci fanoušků řádně naštvaní. Když mistr vstřelil pátý gól, práskl zklamaný Kadeřábek rukou do tyče, takový příděl po slibném rozjezdu nikdo nečekal.

Porážku na Bayernu jistě fandové Hoffenheimu svému týmu odpustí. Daleko hůř se jistě cítí v Dortmundu. Zejména pak brankář Roman Bürki. Ten si za stavu 1:1 uřízl ostudu, když ho nachytal z dálky nádherným obloučkem Nils Petersen a hosté šli senzačně do vedení. I když nakonec tým BVB srovnal, fanoušci spokojení určitě nebyli. To ve Freiburgu oslavovali geniálního střelce za jeho chytrý pokus.

Reklama

Související témata: