Hlavní obsah

Groteska místo fotbalu! Žíznivý gólman inkasoval, protože šel pít. I Čechíno se směje

Duisburg

Uřízl si pěknou ostudu. Žízeň a nepozornost nizozemského fotbalového brankáře Marka Flekkena se postaraly o kuriózní moment během víkendového duelu druhé bundesligy. Gólman domácího Duisburgu se šel v klidu napít z láhve, kterou měl v brance. Nevšiml si ale, že Ingolstadt už útočí. V přiloženém videu se podívejte, jak snadno hosté skórovali.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Brankář se šel osvěžit v nepravý okamžik.Video: sntv

 
Článek

Truhlík. Nevšiml si, že hosté z Ingolstadtu stihli po neuznaném gólu soupeře rychle rozehrát. A tak se šel v klidu v průběhu prvního poločasu napít z láhve, kterou měl v brance. Samozřejmě inkasoval, hosté v 18. minutě vyrovnali na 1:1. Mark Flekken tak měl velké štěstí, že jeho tým nakonec vyhrál 2:1.

Groteskní situace si povšiml i český gólman Petr Čech, který ji komentoval na Twitteru slůvkem „Wow" a udiveným smajlíkem.

„Dali jsme gól, ale nevšiml jsem si, že ho sudí neuznali. Všichni slavili, zněla oslavná hudba. Tak jsem se otočil a šel se napít. Najednou byl míč u mé branky a dostali jsme gól," líčí čtyřiadvacetiletý Nizozemec pro klubový web.

„Teď se kuriózní situaci mohu smát. Příště už si ale do branky láhev s pitím dávat nebudu," ujišťuje Flekken, který před rokem a půl dal v poslední minutě ligového utkání po standardce gól.

Reklama

Související témata: