Hlavní obsah

Liberec skupuje druhou ligu. Teď získal i jejího nejlepšího kanonýra

Liberec

Fotbalový Liberec hlásí další posilu ze druhé ligy. Z Hradce Králové získal do útoku Jana Pázlera, který byl v uplynulé sezóně s dvaceti jedna zásahy nejlepším střelcem Fortuna národní ligy. Naopak do Hradce odchází útočník Wesley da Silva.

Foto: Sport.cz

Do Liberce přichází Jan Pázler.

Článek

27letý Pázler je tak již třetí posilou Slovanu ze druhé nejvyšší soutěže. Se Severočechy podepsal dlouhodobou smlouvu. „Věřím, že se mi bude dařit alespoň jako v Hradci a týmu pomůžu," prohlásil Pázler.

Rodák z Náchoda nebude v nejvyšší soutěži žádným nováčkem. V minulosti již hrál za Slavii, Duklu, Jablonec a naposledy Hradec Králové a v první lize odehrál 83 zápasů, ve kterých se trefil celkem čtrnáctkrát.

Slovan už před novou sezónou z druhé ligy získal Aleše Nešického z Táborska a konžského útočníka Elvise Mashika Sukisa z Českých Budějovic.

„Druhou českou ligu jsme velmi dobře zmapovali a považujeme ji za kvalitní soutěž. Pokud chceme najít něco nového a nějaké oživení, v této soutěži je na to ideální prostor. Samozřejmě počítám s tím, že ti hráči ještě nejsou úplně hotoví, ale proto jsme tu, abychom s nimi pracovali," vysvětlil na začátku přípravy nový kouč Slovanu Zsolt Hornyák. Teď k Nise dorazil i Pázler.

Reklama

Související témata: