Hlavní obsah

Mistrovská Plzeň si novými smlouvami pojistila hned osm klíčových hráčů

Vedení fotbalistů Plzně prodloužilo smlouvy s osmi oporami najednou. Kapitán Roman Hubník se upsal do roku 2020, brankáři Matúš Kozáčik a Aleš Hruška spolu s Patrikem Hrošovským, Martinem Zemanem a Tomášem Hořavou do roku 2021 a Lukáš Hejda s Radimem Řezníkem podepsali nové kontrakty až do roku 2022. Zpráva přišla v závěru soustředění Viktorie v rakouském Westendorfu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňský kapitán Roman Hubník.

Článek

„Jsme velice rádi, že se nám podařilo prodloužit smlouvy s tolika klíčovými hráči. Každý z nich měl velký podíl na skvělém tažení v minulé sezóně, které vyvrcholilo ziskem pátého mistrovského titulu. Jednání byla naprosto korektní a těší nás fakt, že s těmito hráči můžeme počítat i pro další roky," pochvaloval si generální manažer Adolf Šádek na klubovém webu.

Všichni hráči v minulém ročníku patřili většinou do základní sestavy, brankář Hruška zejména v Evropské lize, či alespoň pravidelně střídali. Řezník je v plzeňském týmu už od roku 2011, Hejda s Kozáčikem přišli o rok později.

Už dříve Západočeši prodloužili smlouvu na příští sezónu s Markem Bakošem. V únoru se upsali do roku 2020 David Limberský a Milan Petržela a loni na podzim prodloužil spolupráci do roku 2021 nejlepší střelec týmu Michael Krmenčík.

Reklama