Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Nejlépe vpadli do startovního výstřelu sešívaní

Praha

Startovní výstřel má všech šestnáct týmu za sebou. Nejlépe do něj na Hané vpadli sešívaní, kteří tak potvrdili roli největšího kurzového favorita na titul. Slávisté proto mají hned tři zástupce v ideální sestavě 1. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce dodala mistrovská Plzeň.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 1. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Chystali se na těžkou prověrku, zápas na Hané ovšem zvládli s bravurou. K pilířům Slavie patřili nejen osvědčení tahouni Stoch a Souček, ale také novic Coufal. Obhájce titulu musel otáčet duel na Julisce, dokonalými plzeňskými žolíky se stali Hořava a Řezníček. Rovněž Spartě v utkání proti Opavě vyšla střídání, pod oba góly se podepsal debutant v rudém dresu Tetteh.

Výborný výkon podal karvinský brankář Berkovec, nakonec však byl v Liberci spokojenější domácí obránce Karafiát. Výhrou začal i ostravský Baník, k premiantům tuhé bitvy s Jabloncem patřil bek Fleišman.

Velký obrat proti Mladé Boleslavi předvedl Zlín, jemuž výrazně pomohl záložník Traoré. Klokani v Ďolíčku udolali Slovácko, mezi jejich hrdiny patřil Mašek.

Sestava 1. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Berkovec (Karviná) - Coufal (Slavia), Karafiát (Liberec), Fleišman (Baník) - Stoch (Slavia), Hořava (Plzeň), Souček (Slavia), Traoré (Zlín) - Tetteh (Sparta), Řezníček (Plzeň), Mašek (Bohemians).

Reklama