Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Fillo vedl zbojníky, Baník v oslabení nachytal Slavii

Praha

Senzace na účet lídra. A pořádná. Sešívaní hráli v Ostravě přesilovku dlouhou 75 minut, přesto prohráli. Hned pět hráčů Baníku v čele s autorem obou gólů Fillem figuruje v ideální sestavě 10. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Nečekaným střelcem byl také další borec s dvěma trefami, příbramský Fantiš.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 10. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Očekávaný šlágr kola příliš nenadchl, přinesl hlavně potyčky a fauly. Plzeň doma znovu zdolala Spartu a trenér Vrba měl šťastnou ruku. Proti porážce v Jablonci udělal dvě změny v sestavě - a Hejda s Procházkou patřili k nejlepším na hřišti.

Kapitán Baroš svým zkratem poslal Baník záhy do deseti, jeho spoluhráči si ovšem proti Slavii poradili. A jak! Fillo vyšperkoval dlouhé oslabení dvěma góly, na oba mu nahrál Holzer. Mimořádný výkon podal exslávistický brankář Laštůvka, v obraně odvedli velký kus práce Stronati a Fleišman.

Při výhře Liberce nad Olomoucí vynikli obránce Kačaraba a záložník Ševčík. Opavě výrazně přispěl k výhře na Slovácku mazák Zavadil. Příbramský Fantiš pak proti Mladé Boleslavi dvěma góly nahradil Matouška se Slepičkou.

Sestava 10. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Laštůvka (Ostrava) - Kačaraba (Liberec), Hejda (Plzeň), Stronati (Ostrava), Fleišman (Ostrava) - Fillo (Ostrava), Procházka (Plzeň), Zavadil (Opava), Ševčík (Liberec) - Fantiš (Příbram), Holzer (Ostrava).

Reklama