Hlavní obsah

Ligová gilotina znovu zaúřadovala. Další trenér se musí poroučet

Karviná
Aktualizováno

U fotbalistů Karviné skončil trenér Roman Nádvorník spolu se svým asistentem Zdeňkem Koukalem. Vedení klubu je odvolalo kvůli neuspokojivým výsledkům. Karviná je v první lize předposlední. Noví členové realizačního týmu budou oficiálně představeni až po víkendu v pondělí, kdy už také povedou první trénink.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Karviné Roman Nádvorník byl odvolán.

Článek

Statečně se prali s favoritem i v oslabení. "Zápas byl ovlivněn vyloučením Budínského. Do té doby jsme v prvním poločase hráli velmi dobře, což jsme dokázali korunovat i vedoucím gólem. Ale červená karta nás hodně oslabila a hrát v deseti proti tak kvalitnímu týmu jako Sparta je těžké," posteskl si trenér Roman Nádvorník.

A právě porážka 1:3 se mu stala osudnou. Karviná má stejně bodů jako poslední Dukla. Vedení klubu se rozhodlo, že už nebude déle čekat.

K nepopulárnímu kroku sáhlo během reprezentační přestávky. Po ní čeká karvinské hráče náročný konec podzimu - domácí zápas se Slavií, utkání v Mladé Boleslavi, doma s Jabloncem a v Plzni. „Důvodem jsou neuspokojivé výsledky a pouze jedenáct bodů přesně po polovině základní části ligy," vysvětluje sportovní ředitel Lubomír Vlk.

Pětačtyřicetiletý Nádvorník vedl Karvinou v patnácti ligových zápasech s bilancí tří výher, dvou remíz a deseti porážek při skóre 19:30. „Oběma děkujeme za práci, kterou tady odvedli. V další trenérské kariéře jim přejeme všechno dobré," dodává Vlk.

Reklama

Související témata: