Hlavní obsah

Fotbalisté Mladé Boleslavi absolvovali testy na FTVS, Komličenko se do přípravy zapojí později

Mladá Boleslav

Fotbalisté Mladé Boleslavi dnes zahájili zimní přípravu fyzickými testy na FTVS v Praze. Trénovat začnou v pátek, ještě později se k týmu připojí zahraniční hráči v čele s nejlepším střelcem ligy Nikolajem Komličenkem.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Nikolaj Komličenko z Mladé Boleslavi

Článek

"Někteří zahraniční hráči mají povolený pozdější nástup do přípravy, ale o testy kondiční zdatnosti nepřijdou, pouze je absolvují později," uvedl mladoboleslavský klub na svém webu.

Testy už naopak absolvovala nová posila Tomáš Hájek, který přichází na hostování z Plzně. "Po zranění jsem využil nabídky z Mladé Boleslavi, která o mě projevila zájem již v průběhu sezony. Působení v Mladé Boleslavi je pro mě nová výzva. Neříkám, jak dlouho za ni budu hrát, chci se především vrátit do herní pohody, na jakou jsem byl zvyklý," řekl Hájek.

Trenér Jozef Weber bude mít k dispozici i dalšího stopera Aleksandara Šušnjara, který se vrací z hostování v Žilině.

V laboratoři sportovní motoriky FTVS dohlížel na hráče vedle trenéra Webera také nový kondiční trenér Pavel Čvančara, který vystřídal Jana Budějského. Fotbalisté podstoupili lékařskou prohlídku s vážením a hodnocením indexu tělesné hmotnosti, měření odrazové síly či vytrvalostní zdatnosti. Trenérům to pomůže nastavit správné zatížení v trénincích.

Reklama

Související témata: