Hlavní obsah

Do přípravy Kladna už se zapojil i Kanaďan Williams

V kádru fotbalistů SK Kladno se na jarní ligový start připravují už dva Kanaďané. Vedle Davida Simpsona se zapojil do tréninku také obránce Chris Williams, který se již dříve s vedením klubu domluvil na roční smlouvě s dvouletou opcí. O příjezdu Williamse informoval klubový web.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Pětadvacetiletý Williams pochází z Toronta a v dresu tamního klubu Lynx také vstoupil jako záložník do světa profesionálního fotbalu. Pak byl vyměněn do týmu Impact Montreal, později se jako volný hráč vrátil do Lynx. Dříve býval stálým členem kanadské reprezentace do 20 let a olympijského výběru, na svém kontě má i jeden start za národní tým - 18. ledna 2003 nastoupil proti USA.

Kladenští také začali řešit první odchody. Mezi hráči, kteří na jaře nebudou oblékat dres ligového nováčka, je například i někdejší teplický stoper Patrik Gross, jenž si hledá angažmá.

Řada dalších hráčů širšího kádru vyráží, nebo zůstanou na hostování. S výjimkou Antonína Holuba jde však o hráče, kteří ani na podzim do prvního týmu ani nepatřili. Holub začíná trénovat v Čáslavi.

Další hráče Kladenští vesměs ponechají tam, kde hostovali dosud. V Bohemians Praha budou působit Galbavý, Hajník, Kreuz a nově také Šilhán, v Ovčárech budou Herda a zřejmě i Moravčík, bez angažmá je Jordák.

Reklama

Související témata: