Hlavní obsah

Horváth se vrací do Plzně!

Zpátky na místě činu. Pavel Horváth se po roce a půl vrátil do Plzně, kterou jako kapitán dovedl dvakrát do fotbalové Ligy mistrů a k ligovým titulům. Bývalý záložník se stal hlavním koučem juniorského týmu do 21 let, jména jeho asistentů zatím nejsou známa.

Foto: Robert Neumann, Sport.cz

Pavel Horváth bude znovu působit ve Viktorii Plzeň.

Článek

„Vracím se vlastně domů. V Plzni jsem prožil neskutečné časy, znám tu lidi, jdu do známého prostředí,“ řekl Horváth. Dlouho bez práce tak nezůstal, juniorky se ujímá tři měsíce poté, co skončil na lavičce druholigového Sokolova.

„Těším se na návrat na hřiště. Vzhledem k tomu, že jsem byl ze Sokolova odejit, udělal jsem pár chyb. Věřím, že se z nich poučím. Ale zase nějaké věci tam fungovaly, chtěl bych, aby se objevily u juniorky," podotkl Horváth.

Několikrát už se sešel s Pavlem Fořtem, jenž vedl juniorské mužstvo Viktorie na podzim. Ten se přesouvá k dorostu U19, kde nahrazuje Jiřího Žiláka, jenž bude trénovat reprezentační tým U20 (ve Viktorii ovšem Žilák zůstává jako šéftrenér dorosteneckých kategorií).

„Indicie, že povedu juniorku, jsem měl, s Pavlem Fořtem jsme se už několikrát setkali. Mužstvo budu teprve poznávat, jeho informace jsou pro mě cenné,“ uvedl Horváth, který plzeňskou juniorku trénoval už na jaře 2017. Po půl roce pak odešel do Sokolova. Teď je zpátky na místě činu...

Reklama

Související témata: