Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Stínadla se proti mistrovi vzbouřila, Kanga penaltovým specialistou

Praha

Cenných skalpů na jejich kontě přibývá. Na podzim zaskočili Spartu, teď borci ze Stínadel porazili mistrovskou Plzeň. Hned čtyři zástupci Teplic proto figurují v ideální sestavě 25. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva hráče v jedenáctce má Liberec.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 25. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Mistr má za sebou týden hrůzy. Po debaklu na Spartě prohrála Plzeň také v Teplicích, kde ji nezachránil ani Hrošovský. Domácí vytěžili nejen z přesného zakončení Hory s Moulisem, ale třeba také z výkonu brankáře Grigara či obránce Shejbala.

Vedoucí Slavia přestála nástrahy utkání následujícího po postupu přes Sevillu. Olayinkův bleskový gól ji v Příbrami nasměroval ke zvětšení trháku. Sparta pak vděčí Kangovi, že zachoval pevné nervy a ze dvou penalt otočil skóre duelu s Olomoucí.

Liberec se výhrou nad Zlínem přiblížil skupině o titul. Zápas rozhodl kanonýr Kozák, v obraně se dařilo Mikulovi. Jablonec na Slovácku nevyhrál, obránce Hovorka se podílel na bezbrankové remíze. Dukla po výhře nad Karvinou opustila poslední příčku, vítěznou trefu si připsal Miloševič.

Sestava 25. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Grigar (Teplice) - Mikula (Liberec), Shejbal (Teplice), Hovorka (Jablonec) - Hora (Teplice), Kanga (Sparta), Hrošovský (Plzeň), Moulis (Teplice) - Olayinka (Slavia), Kozák (Liberec), Miloševič (Dukla).

Reklama