Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Mistra nabudil kanonýr z nemocnice, sešívané trápil čaroděj

Praha

Hned několik nevšedních příběhů stálo o víkendu k zaznamenání. Třeba dvougólový kanonýr, který skončil v nemocnici. Hrdina z branky, co se proti lídrovi proměnil v čaroděje. Nebo sváteční střelec, jenž porazil svůj bývalý tým. Všichni figurují v ideální sestavě 26. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva hráče v jedenáctce má Liberec, Mladá Boleslav a Karviná.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 26. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

První příčku si bezpečně hlídají. Parádní Bořilův gól však tentokrát sešívaným na výhru nestačil. Liberecký brankář Nguyen se v Edenu proměnil v čaroděje, takže Breite stačil Slovanu zajistit cenný bod.

Plzeň ještě obhajobu titulu úplně neodepsala. Proti Bohemians vydřela tři body především díky dvěma gólům útočníka Beauguela, který místo oslav upaloval se zraněním do nemocnice. Z první trojky tak prohrála jen Sparta, kterou v Mladé Boleslavi položil na lopatky její dlouholetý hráč Matějovský a nejlepší kanonýr soutěže Komličenko zase ukončil čtyři hluchá kola bez vstřelené branky.

Tabulkou vzhůru se sune Olomouc, ve Zlíně uspěla i díky spolehlivému Jemelkovi. Karviná v derby dokonale zaskočila Baník, klid jí po návratu dodal zkušený obránce Dreksa a velmi aktivní byl Ba Loua. Životní sezonu táhne teplický Hora, Jablonce k výhře nad Příbramí nasměroval Jovovič.

Sestava 26. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Nguyen (Liberec) - Jemelka (Olomouc), Dreksa (Karviná), Bořil (Slavia) - Jovovič (Jablonec), Breite (Liberec), Matějovský (Mladá Boleslav), Ba Loua (Karviná) - Hora (Teplice), Beauguel (Plzeň), Komličenko (Mladá Boleslav).

Reklama