Hlavní obsah

Potvrzeno. Stoch odchází ze Slavie. Hlavním motivem nebyly finance

Praha
Aktualizováno

Slovenský fotbalista Miroslav Stoch přestoupí ze Slavie do PAOK Soluň. Potvrdil to předseda představenstva pražského klubu Jaroslav Tvrdík.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Slavie Praha Miroslav Stoch během utkání s Libercem.

Článek

Podle Tvrdíka jde o neplánovaný přestup. "Jsem otevřený člověk, ale Miňův transfer dál komentovat nebudeme. Hlavním motivem pro hráče i klub nebyly finance. Všichni, co jste Miňa měli rádi, mu přejme hodně štěstí a vzpomínejme na fotbalovou radost, kterou za sebou nechal," napsal šéf klubu na Twitter.

Slovenský reprezentant, který měl ve Slavii smlouvu až do roku 2022, se přitom velkým dílem zasloužil o zisk mistrovského titulu, vítězství v domácím poháru a tažení Slavie do čtvrtfinále Evropské ligy.

Do Edenu přišel před dvěma lety a v 58 ligových duelech vstřelil šestnáct branek a připsal si na konto patnáct asistencí.

Devětadvacetiletý záložník se vrátí do známého prostředí, dres PAOK oblékal v sezoně 2013/14 během hostování z Chelsea. Stoch ještě působil v Bursasporu, Twente Enschede nebo Al Ainu ve Spojených arabských emirátech.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Slavie Miroslav Stoch a jeho radost v Příbrami.

Podle kuloárních spekulací může odchod do Řecka otevřít prostor k dalšímu jednání o příchodu rumunského legionáře Nicolae Stanciua, jenž se netají touhou opustit Saúdskou Arábii a vyměnit barvy Al Ahlí za dres Slavie.

Reklama